Kinderboekenschrijver Michael Reefs in bibliotheek Gulpen-Wittem

Print
Kinderboekenschrijver Michael Reefs in bibliotheek Gulpen-Wittem

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Kinderboekenschrijver Michael Reefs bezoekt tijdens de Kinderboekenbeek op woensdag 2 oktober de bibliotheek in Gulpen-Wittem.

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Reis mee’ en Reefs neemt kinderen van groep 5, 6 en 7 tijdens een interactieve presentatie mee op reis langs verschillende landen. Reefs is bekend van de boeken De Bieb-bende en Bram en het Zoldermysterie. Bram en de Bliksemjagers is zijn nieuwste boek.

Rees bezoekt de bieb tussen 15.00 en 16.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via 043-4506220 of info@bibliotheekgulpen-wittem.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen