Landelijke egeltelling voor de tiende keer

Print
Landelijke egeltelling voor de tiende keer

Afbeelding: Stefan Koopmans

Amstenrade / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Oirsbeek / Nuth / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout -

Zoogdiervereniging en Egelwerkgroep Nederland roepen iedereen op om dit weekend egelwaarnemingen door te geven, bijvoorbeeld uit eigen achtertuin of buurt.

Deze waarnemingen dragen bij aan onderzoek naar de egel in Nederland.

De eerste landelijke egeltelling was tijdens het Jaar van de Egel in 2009. De jaren daarna is het egelweekend een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Zaterdag en zondag vindt de landelijke egeltelling voor de tiende keer plaats.

Meedoen of meer informatie? Klik dan hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen