Wandelgroep in Leudal voor mantelzorgers van mensen met dementie

Print
Wandelgroep in Leudal voor mantelzorgers van mensen met dementie

Afbeelding: INGimage

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen -

Wills Ranch op Asbroek 10 in Roggel is vrijdag 27 september het startpunt van een wandeling voor mantelzorgers van mensen met dementie uit de gemeente Leudal. Doel van de wandeling is om op een ontspannen manier andere mensen te ontmoeten die met dementie te maken hebben.

De wandelgroep houdt haar wandeltochten afwisselend op woensdag en vrijdag. Na elke wandeling bestaat de gelegenheid samen na te praten in een etablissement. Indien mogelijk en wenselijk kunnen ook familieleden meewandelen. Vertrek om 10.30 uur. Voor vragen en aanmelden: Maria van der Ven, 0475 592220 of mariavanderven47@gmail.com.

De wandelgroep is een initiatief van Steunpunt mantelzorg Leudal Synthese, Gemeente Leudal, Vrijwilligerszorg Proteion Welzijn en Alzheimercafé Leudal.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen