Politie geeft bewakingsbeelden vrij van inbreker

Print
Politie geeft bewakingsbeelden vrij van inbreker

Afbeelding: Politie Limburg

Bunde -

De politie heeft vrijdag bewakingsbeelden vrijgegeven van een inbreker. De man sloeg begin juli toe in een woning aan de Vliegenstraat in Bunde.

Eerder dreigde de politie al de beelden te tonen als de inbreker zich niet spontaan zou melden. Dat is tot op heden niet gebeurd.

De woninginbraak vond plaats op vrijdag 5 juli , op het moment dat de bewoners rondom het huis aan het werk waren. De inbreker zag kans om de woning via de binnenplaats binnen te glippen. Hij wist sieraden en geld mee te nemen.

Op de vlucht

De 73-jarige bewoner stuitte op de inbreker, toen deze de woning verliet. De ongenode gast sloeg meteen op de vlucht in de richting van het Sint Agnesplein.

De politie heeft een signalement van de dader verspreid. Het gaat om een licht getinte kalende man met donkere haren. Hij draagt een bril.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →