Comeback van ABBA loopt opnieuw vertraging op

Print
Comeback van ABBA loopt opnieuw vertraging op

Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog en Björn Ulvaeus Afbeelding: EPA

De groots aangekondigde comeback van ABBA laat nog langer op zich wachten. Björn Ulvaeus zegt nu dat de nieuwe liedjes pas volgend jaar te horen zijn.

,,Maar ik ga geen datum noemen”, zei hij vrijdag op de BBC. Waarom de comeback weer vertraging heeft opgelopen, zei Ulvaeus niet. Eigenlijk zouden er vorig jaar december twee nieuwe nummers worden uitgebracht, maar het project liep vertraging op omdat de video met de digitale versies van de bandleden niet op tijd af was. Dit voorjaar mikte Ulvaeus op ‘september of oktober’, maar ook dat lukt dus niet.

De nummers, I Still Have Faith In You en Don’t Shut Me Down, worden in de video’s door digitale versies van Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid vertolkt. Er moet later ook een digitale tour komen, met hologrammen die gebaseerd zijn op hoe het viertal er in de jaren 70 uitzag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen