Oud-prof Sjeng Schalken luistert gouden jubileum tennisvereniging ACE op

Print
Oud-prof Sjeng Schalken luistert gouden jubileum tennisvereniging ACE op

Oud-prof Sjeng Schalken verzorgt diverse clinics en speelt enkele demonstratiewedstrijden in Herten. Afbeelding: archief De Limburger / Rob Oostwegel

Herten -

Tennisvereniging ACE viert haar vijftigjarig bestaan op zaterdag 21 september met een feestelijk programma op het tennispark aan de Natronchemieweg 10 in Herten. Voormalig proftennisser Sjeng Schalken verzorgt diverse clinics en demonstratiewedstrijden.

Het middagprogramma - ook toegankelijk voor niet-leden - rondom het gouden jubileum start om 13.30 uur met clinics voor jeugd en volwassenen onder leiding van Sjeng Schalken. De oud-prof speelt tevens enkele demonstratiewedstrijden. Bezoekers kunnen ook met hem op de foto. Voor de kinderen is er vermaak in de vorm van een springkussen en een suikerspinnenkraam. Ook kunnen ze zich laten schminken.

Voor leden en oud-leden van de tennisvereniging begint om 19.30 uur een feestavond waarop herinneringen kunnen worden opgehaald. Een live band zorgt voor de muziek. (Oud)leden die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dit doen door een mail te sturen naar info@ace-herten.nl

Tennisvereniging ACE beleeft een prima jubileumseizoen, waarin het ledenaantal bijna verdubbelde. „Met enthousiaste leden en trainers zijn we een nieuwe weg ingeslagen. De diverse activiteiten die we organiseren vallen goed in de smaak. De trainingen worden verzorgd in kleine groepjes van tot vijf personen, zowel in de zomer als in het winterseizoen. Dat werpt zijn vruchten af. Mooi dat we op deze manier het vijftigjarig bestaan mogen vieren”, aldus een van de bestuursleden van ACE.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen