Stappen & Klappen in Beegden: muzikale herfstwandeling en matineeconcert

Print
Stappen & Klappen in Beegden: muzikale herfstwandeling en matineeconcert

Op diverse plekken langs de route musiceren de jeugdmuzikanten van harmonie Crescendo. Afbeelding: harmonie Crescendo

Beegden -

Onder de noemer Stappen & Klappen wordt zondag 29 september in Beegden een muzikaal omlijste herfstwandeling met aansluitend een matineeconcert gehouden. Medewerking wordt verleend door de harmonieën Crescendo uit Beegden en Sint Aemiliaan uit Bleijerheide.

Om 13.30 uur start vanaf gemeenschapshuis ’t Leuke aan de Leukenstraat een herfstwandeling over de Beegderheide onder leiding van een natuurgids. Op diverse plekken langs de route musiceren de jeugdmuzikanten van harmonie Crescendo.

De wandeling eindigt om 15.00 uur bij het gemeenschapshuis. Daar verzorgen de beide harmonieorkesten aansluitend een matineeconcert.

Deelname aan de wandeling kost 2,50 euro, waarbij een consumptiebon is inbegrepen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen