Steekpartij Haarlem: drie gewonden, vijf arrestaties

Print
Steekpartij Haarlem: drie gewonden, vijf arrestaties

Ambulancepersoneel ving zaterdag de gewonden op. Afbeelding: Michel van Bergen/AD

In Haarlem zijn vijf mensen aangehouden na een steekincident. Een agent raakte gewond doordat een van de verdachten zich hevig verzette bij zijn aanhouding, meldt de politie.

De agent is naar het ziekenhuis vervoerd, net als een 42-jarige Amsterdammer en een 45-jarige man uit Almere, die gewond raakten bij het steekincident.

Dat vond zaterdagochtend plaats op de Gedempte Herensingel. De twee gewonden zijn ook verdachten, aldus de politie. De drie anderen die werden aangehouden, zijn een 34-jarige Haarlemse en twee mannen uit Leiden (32 jaar) en Amsterdam (38). Het is nog niet bekend wat de aanleiding van de steekpartij was.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen