Slachtoffers ernstig ongeval A73 zijn jonge mannen uit Frankrijk

Print
Slachtoffers ernstig ongeval A73 zijn jonge mannen uit Frankrijk

Afbeelding: AVLimburg

Belfeld -

De slachtoffers van het ernstige ongeval met een bestelbus vrijdagochtend op de A73 bij Belfeld komen allen uit Frankrijk.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de toedracht van de eenzijdige aanrijding vrijdagochtend rond 08.00 uur, waarbij een busje tegen een paal reed langs de A73. Twee inzittenden in de leeftijd van 18 en 20 jaar oud, kwamen daarbij om het leven.

Lees ook: Twee doden en drie gewonden bij ernstig ongeluk op A73

Drie mannen van 25, 20 en 25 jaar zijn zwaargewond overgebracht naar ziekenhuizen in de buurt waar zij nog altijd verblijven. De politie heeft de familie van de vijf Franse mannen en de Franse ambassade hiervan in kennis gesteld.

Video: Track ‘88 / AVLimburg

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen