Man vlucht op fiets na overval op winkel in Roermond

Print
Man vlucht op fiets na overval op winkel in Roermond

Afbeelding: Politie

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In Roermond is zaterdag even na zes uur een overval gepleegd op een winkel.

Het incident vond plaats aan de Heidebaan. De overvaller is per fiets richting de wijk Donderberg gevlucht. Via Burgernet heeft de politie een signalement verspreid van de overvaller. Het zou gaan om een licht getinte man van ongeveer 35 jaar. Hij is 1,60 meter lang en draagt zwarte kleding en een zwart petje. De man heeft een roze rugzak bij zich. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de man, maar tot nu toe heeft dat nog niets opgeleverd.

Het is nog onbekend of er iemand gewond is geraakt. Ook is niet duidelijk of er iets is buitgemaakt. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden. In het bijzonder is de politie op zoek naar een vrouw met kort blond haar die na de overval de achtervolging heeft ingezet op de verdachte.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen