‘Zwager van oud-topman Philips gearresteerd’

Print
‘Zwager van oud-topman Philips gearresteerd’

De plek waar het lichaam van Cohen lag, was afgedekt met stuk beton en tuinafval. Afbeelding: Keniaanse recherche/DCI Kenya

De zwager van Tob Cohen zou zaterdag opgepakt zijn door de Keniaanse politie. Dat melden Keniaanse media.

De advocaat van Cohens echtgenote Sarah W.K. kan het nieuws niet bevestigen. Hij waarschuwt voor berichtgeving in Keniaanse media. ,,Er zijn meerdere verhalen naar buiten gebracht die niet kloppen’’, aldus Philip Murgor.

Lees ook: ‘Vondst lichaam oud-topman Philips is in scène gezet’

Vrijdag werd het lichaam van Cohen (69) acht weken na zijn verdwijning gevonden in een oude septic tank op zijn eigen landgoed. Het lichaam van de Nederlander was omwikkeld met vele lagen zwart plastic en vertoonde tekenen van martelingen, verklaarde de recherche.

De Keniaanse politie zoekt nog steeds uit wat er echt is gebeurd en krijgt daarbij hulp van Nederlandse politiemensen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen