V&L wint nipt van SEW, HandbaL Venlo heeft eerste zege binnen

Print
V&L wint nipt van SEW, HandbaL Venlo heeft eerste zege binnen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

V&L en HandbaL Venlo hebben zaterdagavond hun wedstrijd in de Eredivisie handbal bij de vrouwen gewonnen.

De handbalsters van Geonius/V&L wonnen hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In Geleen werd SEW met 27-26 aan de kant gezet. Met drie punten uit twee duels beleeft de jonge ploeg een prima start van de eredivisie.

Tegen SEW begon de ploeg moeizaam. Maar van 7-3 achter kwam de ploeg nog voor rust dankzij een paar prima goals al bijna langszij: 14-13.

In het tweede bedrijf was het stuivertje wisselen totdat V&L tien minuten voor tijd een gaatje sloeg van drie treffers. In de slotfase werden nog de nodige kansen gemist en werd het nog even spannend, maar de winst werd niet meer weggegeven.

HandbaL Venlo

De vrouwen van Cabooter HandbaL Venlo wonnen ook hun eerste wedstrijd in het nieuwe eredivisieseizoen. In Borne won de ploeg van trainer Robin Gielen van Borhave: 19-27.

Venlo begon voortvarend met een 8-5 voorsprong. Bij rust was het verschil al zes doelpunten (8-14). In de tweede helft kwam Venlo niet meer in de problemen en was de eerste zege een feit.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen