Lions wint spannende wedstrijd in Hasselt, Bevo stunt tegen Bocholt

Print
Lions wint spannende wedstrijd in Hasselt, Bevo stunt tegen Bocholt

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Panningen -

OCI-Lions heeft zaterdagavond de tweede overwinning in de BENE-League te pakken gekregen. In Hasselt was Jasper Adams in de slotminuut de matchwinnaar: 31-30.

Lions leek lang aan de goede kant van de score te zitten. Van een 16-14 ruststand werd het tien minuten voor tijd 27-24. Een drietal tijdstraffen bracht Hasselt echter weer terug in de race. Bij 30-30 was het echter international Adams die de forse nederlaag van dinsdag tegen Bocholt deed vergeten.

Met 4 punten uit drie duels draait Lions prima mee in de beginfase van de competitie. Volgende week komt landskampioen Aalsmeer naar Sittard.

Bevo

De handballers van Herpertz Bevo Hc hebben zaterdagavond voor een enorme stunt gezorgd. Bij de winnaar van de BENE-League Achilles Bocholt werd voor het twee jaar op rij gewonnen. Ditmaal werd het 22-19.

De wedstrijd ging gelijk op vanaf de beginfase. Bij rust was het verschil een treffer in het voordeel van Bocholt (9-8) In de tweede helft bracht Jeroen van den Beucken Bevo op voorsprong (11-12). De nieuwe doelman Arjan Versteijnen toonde in het doel zijn klasse. Bevo kon uitlopen (15-19), in de slotfase kwam Bocholt terug tot twee doelpunten, maar Bevo hield stand waarmee het eerste punten van het seizoen pakte.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen