Open dag in sporthal Aan de Bron in Weert, verenigingen slaan handen ineen

Print
Open dag in sporthal Aan de Bron in Weert, verenigingen slaan handen ineen

Vier Weerter sportverenigingen slaan de handen ineen tijdens de open dag. Afbeelding: ING Image

Weert -

Vier sportverenigingen houden op zondag 6 oktober een gezamenlijke open dag in sporthal Aan de Bron in Weert. Sporten, bewegen, gezondheid en vitaliteit voor jong én oud staan deze dag centraal.

In de sporthal aan de Maaslandstraat 3 in Weert zijn op dit moment vier verenigingen actief: handbalvereniging Rapiditas, volleybalvereniging Weert, gymnastiekvereniging Jan van Weert en tafeltennisvereniging TTV Zuiderhuis/Megacles. Zij slaan de handen ineen en houden gezamenlijk een open dag.

Tussen 13.00 tot 17.00 uur worden er diverse demonstraties verzorgd en kunnen bezoekers deelnemen aan sportclinics. Ook wordt er informatie verstrekt over het gebruiken van spieren, het voorkomen van blessures en therapiebehandelingen. Bij goed weer komt er een stormbaan aan de achterzijde van de sporthal. Voor de kinderen is er popcorn verkrijgbaar. Ook kunnen zij zich laten schminken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen