Voorstellingen Jeugdtheater Uitbundig van start

Print
Voorstellingen Jeugdtheater Uitbundig van start

Toneelgroep Bunde. Afbeelding: Eigen foto

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Maastricht / Itteren -

De première van ‘Nanny McPhee’, de nieuwe voorstelling Jeugdtheater Uitbundig, wordt op zaterdag 21 september om 13.30 gehouden in het Kumulus Theater. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Nanny McPhee is de vijfde voorstelling van Jeugdtheater Uitbundig. Het stuk vertelt het verhaal van de familie De Bruin en de vaak hilarische verwikkelingen binnen dat gezin. De voorstellingen zijn in het Kumulus Theater Herbenusstraat 89, Maastricht op zaterdag 21 september om 13.30 en 19.00 uur en op zondag 22 september om 13.30 uur. Kaarten kosten 8 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Cigo Bunde (Tabakszaak Senff) aan het Sint Agnesplein 1 te Bunde. Kaarten bestellen kan ook via e-mail info@jeugdtheateruitbundig.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen