Heksenverhalenavond in De Groote Peel

Print
Heksenverhalenavond in De Groote Peel

Griezelen in De Groote Peel Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel -

Tijdens een Vollemaanwandeling in De Groote Peel worden heksenverhalen verteld door vertellers van Vertelclub Veldhoven, die deelnemers onderweg tegenkomen. De activiteit start zaterdag 12 oktober bij Buitencentrum De Pelen, aan de Moostdijk 15 in Ospel. Er zijn verschillende starttijden.

Veel verhalen over heksen, verzonnen of ‘echt’, zijn opgeschreven en van generatie op generatie overgeleverd. Genoeg materiaal voor een Heksenverhalenwandeling in de Groote Peel. Vijf leden van Vertelclub Veldhoven delen elk een ander heksenverhaal. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende starttijden: 19.30, 19.45, 20.00, 20.15 en 20.30 uur. Per tijdstip maximaal 20 deelnemers. Deelname kost € 10,- voor volwassenen en € 7,50 per kind (vanaf 9 jaar), inclusief een drankje in de Peelboerderij na afloop van de tocht. Reserveren kan online. De route is 2 km lang, duurt ongeveer twee uur en de activiteit is geschikt volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen