TechLab

Website bouwen wordt ‘eitje’

Print
Website bouwen wordt ‘eitje’

Kinderen vanaf negen jaar leren een eigen website bouwen bij het TechLab van de bibliotheek in Gennep.

Gennep / Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide -

Jongeren die graag een website willen bouwen maar worstelen met de termen en begrippen als HTML, ontwerp en teksten kunnen vanaf dinsdag 24 september aanschuiven bij de TechLab Expeditie Website Bouwen van Bibliotheek Gennep. Met deze cursus wordt het bouwen van een eigen website een eitje.

Leer je eigen website bouwen in de Bieb!

Tijdens vier bijeenkomsten leren kinderen (vanaf 9 jaar) hoe ze een website moeten maken. Ze gaan aan de slag met een eigen onderwerp, teksten en kleuren. Wat is HTML en hoe wordt een blog geplaatst? Waar haal je foto’s vandaan en hoe zit dat eigenlijk met auteursrecht? Al deze onderwerpen komen aan bod. Nadat de Expeditie is afgelopen, kunnen kinderen thuis gewoon verder werken aan hun website.

De expeditie van vier bijeenkomsten gaat van start op dinsdag 24 september in bibliotheek Gennep. Aanmelden kan op www.biblioplus.nl/techlab.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen