Megaklus ProRail op Heuvelland-spoorlijn

Print
Megaklus ProRail op Heuvelland-spoorlijn

ProRail vernieuwt het spoor. Afbeelding: ProRail

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Maastricht / Itteren -

ProRail werkt de hele herfstvakantie aan de vernieuwing van het spoor tussen Meerssen en Schin op Geul.

Over een lengte van zeven kilometer worden de rails van de Heuvellandlijn vernieuwd. Verder worden twee wissels vervangen en twee overwegen verbeterd. Om de overlast voor treinreizigers te beperken, wordt vierentwintig uur per dag doorgewerkt.

Het treinverkeer tussen Maastricht en Heerlen ligt in die periode - van zaterdag 12 tot en met zondag 20 oktober - helemaal stil. Arriva zet op die route snel- en stopbussen in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen