428e Editie Leudalbosloop in Heythuysen

Print
428e Editie Leudalbosloop in Heythuysen

Hardlopers komen weer aan hun trekken in Heythuysen. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Heythuysen -

Elke vierde zondag van de maand vindt in de bossen bij Restaurant de Busjop de door Atletiek Leudal georganiseerde Leudalbosloop plaats. Zondag 22 september is de 428e editie van deze trimloop.

Het parcours is geheel onverhard door de bossen van het Leudalgebied. Deze recreatieve loop wordt bezocht door lopers en loopsters van allerlei niveau: van beginnende joggers die wat pondjes kwijt willen tot kinderen die hun energie kwijt willen tot meer ervaren lopers die aan hun tempo willen werken. Het programma start om 9.45 uur met de Bishop Shorttrack (1 km jeugdloop), om 10.00 uur gevolgd door de start van de Leudalbosloop (3, 6, 9, 12 of 15 km). Inschrijfgeld: Bishop Shorttrack één euro, Leudalbosloop twee euro. De startlocatie is bij Restaurant De Busjop, aan de Busschopsweg 9 in Heythuysen. Er zijn eremedailles voor 10, 20 of 30 deelnames. Info: Annemiek Gielen, tel. 0475-493857

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen