Alzheimercafé over ‘mentorschap en bewindvoering’

Print
Alzheimercafé over ‘mentorschap en bewindvoering’

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Notaris Kathy Fischer spreekt woensdag 25 september tijdens het Alzheimercafé over het belang van een levenstestament. De bijeenkomst wordt gehouden in de parochiezaal aan het Kapelaan Pendersplein vanaf 14.00 uur.

Wanneer een dementerende wilsombekwaam wordt bevonden en er is geen levenstestament of volmacht opgesteld, dan krijgt de mantelzorger met de kantonrechter te maken. Een bewindvoerder of curator wordt dan verantwoordelijk voor financiële zaken. Er wordt ingegaan op de invulling van bewindvoering en mentorschap.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen