24e Greep naar de Hoorn gewonnen door Trespa International

Print
24e Greep naar de Hoorn gewonnen door Trespa International

Teamwork bij Greep naar de Hoorn. Afbeelding: Greep naar de Hoorn

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De 24e editie van de Greep naar de Hoorn -die afgelopen zaterdag in en rondom Weert plaatsvond, is gewonnen door Trespa International. Greep naar de Hoorn is een jaarlijks evenement voor teams van bedrijven en verenigingen, georganiseerd door de Stichting Weerter Bedrijven Competitie en de serviceclubs uit de regio Weert. De opbrengst is bestemd voor een aantal goede doelen.

Teamcaptain Marco Saes van Trespa: „De druk was hoog, want Trespa heeft al vier keer eerder gewonnen. De spirit in het team met ons motto ‘one team, one mission’ was geweldig en ik ben zeker dat we daardoor eerste zijn geworden. Reken erop dat we volgend jaar weer mee doen voor de prijzen.”

Aben & Slag Advocaten wist beslag te leggen op de tweede prijs en de derde prijs was voor Rotaryclub Weert Land van Horne. De ‘True Team Trophy’ voor het beste team met gelijke verdeling tussen heren en dames is dit jaar gewonnen door St. Jans Gasthuis - medische beeldvorming.

Voorzitter van de Stichting Weerter Bedrijven Competitie Rob Verbrugge kijkt terug op een geslaagde editie. „Prachtig weer en alleen maar blije gezichten van de meer dan 450 deelnemers. En het mooie is, dat de hele dag ruim 25.000 euro opgebracht heeft voor diverse goede doelen in de regio Weert en omgeving. Op naar ons jubileum op zaterdag 12 september 2020 wanneer de 25e editie van de Greep naar de Hoorn plaatsvindt.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →