24e Greep naar de Hoorn gewonnen door Trespa International

Print
24e Greep naar de Hoorn gewonnen door Trespa International

Teamwork bij Greep naar de Hoorn. Afbeelding: Greep naar de Hoorn

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De 24e editie van de Greep naar de Hoorn -die afgelopen zaterdag in en rondom Weert plaatsvond, is gewonnen door Trespa International. Greep naar de Hoorn is een jaarlijks evenement voor teams van bedrijven en verenigingen, georganiseerd door de Stichting Weerter Bedrijven Competitie en de serviceclubs uit de regio Weert. De opbrengst is bestemd voor een aantal goede doelen.

Teamcaptain Marco Saes van Trespa: „De druk was hoog, want Trespa heeft al vier keer eerder gewonnen. De spirit in het team met ons motto ‘one team, one mission’ was geweldig en ik ben zeker dat we daardoor eerste zijn geworden. Reken erop dat we volgend jaar weer mee doen voor de prijzen.”

Aben & Slag Advocaten wist beslag te leggen op de tweede prijs en de derde prijs was voor Rotaryclub Weert Land van Horne. De ‘True Team Trophy’ voor het beste team met gelijke verdeling tussen heren en dames is dit jaar gewonnen door St. Jans Gasthuis - medische beeldvorming.

Voorzitter van de Stichting Weerter Bedrijven Competitie Rob Verbrugge kijkt terug op een geslaagde editie. „Prachtig weer en alleen maar blije gezichten van de meer dan 450 deelnemers. En het mooie is, dat de hele dag ruim 25.000 euro opgebracht heeft voor diverse goede doelen in de regio Weert en omgeving. Op naar ons jubileum op zaterdag 12 september 2020 wanneer de 25e editie van de Greep naar de Hoorn plaatsvindt.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen