Informatiebijeenkomsten over start leesgroepen in Weert

Print
Informatiebijeenkomsten over start leesgroepen in Weert

Deelnemen aan een leesgroep, iets voor u? Afbeelding: Arjanneke van den Berg

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Mooie boeken lezen, daarover gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? In de Bibliocenter in Weert zijn op donderdag 10 oktober twee informatiebijeenkomsten over de start van twee verschillende leesgroepen: om 15.00 uur Nederlandse literatuur en om 19.00 uur geschiedenis.

De leesgroepen maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door deskundigen. Leesgroepen komen 6 à 7 keer per jaar bij elkaar, gewoonlijk roulerend bij de deelnemers thuis. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is hier te vinden.

Belangstellenden zijn welkom in de Bibliotheek Bibliocenter in Weert, aan de Wilhelminasingel 250. De bijeenkomsten zijn gratis. Graag aanmelden via e-mail info@bibliocenter.nl, of info@senia.nl of martien.rietbergen@senia.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen