Simply Red in november 2020 naar Ziggo Dome in Amsterdam

Print
Simply Red in november 2020 naar Ziggo Dome in Amsterdam

Simply Red geeft vrijdag 27 november een concert in de Ziggo Dome. Afbeelding: EPA

Simply Red geeft vrijdag 27 november 2020 een concert in de Ziggo Dome. Dit kondigt concertorganisator Mojo maandag aan. Amsterdam is de laatste stop in de langverwachte tour die Simply Red volgend jaar maakt.

De Simply Red Tour 2020 begint op dinsdag 6 oktober in Newcastle. De band treedt op in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België, Italië, Slovakije, Tsjechië, Hongarije en Polen. Tijdens de tournee speelt de band naast enkele nieuwe songs de klassiekers als Stars, Holding Back The Year, Fairgroud en Money’s Too Tight To Mention.

Op 8 november van dit jaar brengt Simply Red het nieuwe album Blue Eyed Soul uit. Alle tien nummers, inclusief de nieuwe single Thinking Of You, zijn geschreven door Mick Hucknall. Hij is sinds het allereerste begin in 1985 songwriter en bandleider.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen