Maastricht Awards verwelkomt nieuwe partners

Print
Maastricht Awards verwelkomt nieuwe partners

De Awards worden in het stadhuis uitgereikt. Afbeelding: archief De Limburger

Maastricht / Itteren -

The Student Hotel, Les Tables en Maastricht Culinair zijn de nieuwe partners van de Maastricht Awards.

De samenwerking tussen de Maastricht Awards (gemeente Maastricht), The Student Hotel, Les Tables en Maastricht Culinair heeft onlangs vorm gekregen. Zo hebben de culinaire belangenorganisaties Les Tables en Maastricht Culinair gezamenlijk de Maastricht Hospitality Award en heeft The Student Hotel de Maastricht Business Take-off Award geadopteerd. „Het toetreden van de nieuwe partners tot de Maastricht Awards zorgt voor een versteviging van de doelstelling van de Maastricht Awards: opvallend ondernemerschap belonen en de economische bijdrage die zij leveren aan de stad en de regio belichten. De organisatie van de Maastricht Awards streeft ernaar het aantal partners jaarlijks uit te breiden”, zegt de organisatie.

Uitreiking awards

Op 25 november worden in het Stadhuis van Maastricht drie awards uitgereikt. De Rabo Made in Maastricht Award voor het succesvolle Maastrichtse bedrijf dat met ideeën, ontwerpen, producten of diensten of met een bedrijfsconcept, een visitekaartje voor de stad afgeeft. De Maastricht Business Take-off Award voor de ondernemende student/jonge ondernemer tot 30 jaar die uitblinkt in vernieuwende en succesvolle bedrijfsconcepten en/of slim inspeelt op vragen in de markt. En de Maastricht Hospitality Award voor de meest gastvrije ondernemer van Maastricht in de retail-, horeca- en dienstensector. Genomineerden worden vooraf in het zonnetje gezet en winnaars ontvangen, als ambassadeur voor de stad Maastricht, naast de eer en erkenning een award, en verder een coachingstraject, een professionele promotievideo en de pr voor hun bedrijf.

De campagne om online een ondernemer te nomineren is in volle gang. Op 15 oktober sluit de aanmeldingsperiode en zal een jury zich buigen over de vraag wie dit jaar de awards verdienen. Bij de toekenning wordt onder meer gelet op het belang van een bedrijf voor Maastricht en omstreken, de (groei van de) werkgelegenheid, circulair ondernemerschap, het ambitieniveau van de ondernemer, de innovatie, het onderscheidend vermogen van de onderneming en de service aan klanten. Aanmelden kan nog tot 15 oktober. Meer informatie via de website www.maastrichtawards.nl.