Video: Liberation Concert Margraten trekt 6400 bezoekers

Print

Bevrijdingsconcert Margraten. Video: De Limburger

Margraten / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Met 6.400 bezoekers vond afgelopen zondag 15 september het drukstbezochte Liberation Concert in Margraten ooit plaats.

De stichting Margraten Eerbetoon kijkt trots terug op dit grootse muzikale eerbetoon aan de gesneuvelde soldaten die in de Tweede Wereldoorlog hun leven gaven voor de vrijheid. Een eerbetoon waar dit jaar extra veel jeugd bij betrokken is. Op de Amerikaanse Begraafplaats hebben de leerlingen samen met de Maastrichtse Atletiekvereniging het vrijheidsvuur ontstoken en heeft Sophie Vleugels, de winnaar van de monoloog voor de vrijheid, haar monoloog voorgedragen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen