Harmonie Laura op Luxemburgse televisie tijdens concertreis

Print
Harmonie Laura op Luxemburgse televisie tijdens concertreis

Luxemburg maakt zich op voor de ontvangst van de muzikale gasten uit Landgraaf. Afbeelding: ING Image

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Harmonie Laura gaat van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september op concertreis naar Munshausen in Luxemburg.

Op zaterdag om 19.30 uur zal de harmonie samen met gastvereniging Baastendeurfer Musik een vriendschapsconcert verzorgen, dat gehouden wordt in het Centre Communal in Wilwerwiltz met aansluitend een gezellig samenzijn. Het concert wordt door de Luxemburgse televisie uitgezonden. In het kader van de 75 jarige bevrijding van de provincie Limburg zal men tijdens dit concert reeds stilstaan door middel van diverse muzikale werken. Ook in kader van de bevrijding gaan de leden van de Harmonie Laura op zondag 22 september op bezoek bij het Bastogne War Museum. Aansluitend zullen ze dan weer terugkeren richting Landgraaf, waar de muzikanten zich dan gaan voorbereiden voor het uitverkochte Landgraafs bevrijdingsconcert op zaterdag 28 september.

Theresiafeest

Op zondag 29 september viert Harmonie Laura het patroonsfeest, namelijk het Theresiafeest. In de ochtend zal rondgang plaatsvinden, dit jaar gaan ze naar de begraafplaats te Lauradorp (Vogelzankweg). Daar zullen ze rond de klok van 11.45 uur de overleden leden herdenken. In D’r Sjtee Uul vindt even later de huldiging van de jubilarissen plaats: de dames Sijstermans (12,5 jaar lid), Ernst (25 jaar lid) en Heunen (40 jaar muzikant) en de heer Brattinga (50 jaar lid).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen