Toneelgroep Spot Aan speelt ‘Vlam in de pan’

Print
Toneelgroep Spot Aan speelt ‘Vlam in de pan’

De spelers en speelsters van Spot Aan die restaurant ‘Rue des Walles’ bemannen… Afbeelding: Toneelgroep Spot Aan

Wessem -

Tijdens de Havenfeesten in Wessem van 1984 werd toneelgroep ‘Spot Aan’ opgericht en in november 1985 werd het eerste avondvullende stuk ‘Zilveruitjes en Augurken’ op de bühne gebracht. Op 19, 20, 26 en 27 oktober presenteert de toneelgroep ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan de klucht ‘Vlam in de pan’ van Alwin Grijseels.

Het verhaal speelt zich af in restaurant ‘Rue des Walles’. De eigenaren Hélène en Robért verwachten een recensent van de DRA (de Diamant Restaurant Award). Als ze dit jaar voor de 3e jaar op rij de prestigieuze prijs winnen dan levert dat een geldprijs op van 1 miljoen euro. Niets mag daarom de voorbereidingen in de weg staan en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Of dat lukt is echter nog maar de vraag…… Onverwacht staat de zus van Hélène op de stoep met haar zoon Sjors. Ze zoeken tijdelijk onderdak omdat hun appartement is verzegeld door de politie. Om zijn zwart geld wit te wassen heeft Sjors echter al een afspraakje geregeld met de gezelschapsdame Candy. Het restaurant krijgt meer weg van een louche tent dan van een top restaurant met alle gevolgen van dien. Lukt het Hélène en Robért de recensent een topgerecht voor te zetten en de 3e diamant van de DRA binnen te halen?

Entreekaarten zijn alleen in voorverkoop verkrijgbaar op zondag 29 september van 11.00 tot 13.00 uur, aan Markt 8 in Wessem. Vanaf 30 september zijn de kaarten alleen te bestellen via: info@spotaan.nl of via de website. De entreeprijs is € 9,-. de voorstellingen vinden plaats in de Harmoniezaal, aan de Wallenstraat 7 in Wessem. Aanvang 20.00 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen