Huiskamer van Partij presenteert oktoberprogramma

Print
Huiskamer van Partij presenteert oktoberprogramma

De Huiskamer brengt mensen bij elkaar. Afbeelding: ANP

Partij -

De Huiskamer van partij is niet alleen een ontmoetingsplaats voor dorpsgenoten en buren, er worden in oktober ook tal van activiteiten op touw gezet.

De Huiskamer is een plek om dorpsgenoten en buren te ontmoeten. Elke donderdagmiddag vanaf 13.30 uur kan iedereen terecht in de Remise voor een kop koffie of thee, een spelletje, een praatje en gezelligheid. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op 3 oktober is er het Digicafé en 9 oktober is er vanaf 19.30 uur een informatieve avond over een op te richten leesclub. Café Herberg De Remise is gevestigd aan de Partijerweg 35. Het volledige programma van de maand oktober is te vinden op www.partijwittem.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen