Thema van Musica Sacra is ‘Bidden & Smeken’

Print
Thema van Musica Sacra is ‘Bidden & Smeken’

Een optreden tijdens een eerdere editie van Musica Sacra. Afbeelding: Loraine Bodewes

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten -

De 37e editie van kunstenfestival Musica Sacra Maastricht, dat van 19 tot en met 22 september wordt gehouden, staat dit jaar in het teken van Bidden & Smeken. Dit thema keert terug in het programma van het vierdaagse festival, dat plaatsvindt op bijzondere locaties in de historische binnenstad van Maastricht en daarbuiten.

Het festival is door de jaren heen trouw gebleven aan zijn kernactiviteit: een fijnzinnige muziekprogrammering aangevuld met diverse premières en festival- en compositie-opdrachten, uitgevoerd door nationale en internationale topmusici. Behalve muziek bestaat de uitgebreide festivalprogrammering ook uit dans, theater, film, spoken word en exposities.

Kaartverkoop en informatie over de programmering is te vinden op de website www.musicasacramaastricht.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen