Chantal Janzen wil alleen nog voor iets groots op Duitse tv

Print
Chantal Janzen wil alleen nog voor iets groots op Duitse tv

Afbeelding: ANP

In Nederland met familie of in Duitsland zonder? Voor Chantal Janzen is de keuze snel gemaakt. De presentatrice was tot drie jaar geleden op de Duitse tv te zien, maar keert omwille van haar familie nu alleen nog voor een heel bijzonder project terug naar onze oosterburen.

„Ik zou niet weten wat ik daar moet doen”, zegt Chantal in Veronica Magazine, aan wie vanuit Duitsland nog altijd wordt getrokken. „Als ik kan kiezen tussen hier hetzelfde doen als dáár en in Duitsland ben ik zonder mijn familie, dan is de keuze snel gemaakt. Het zou echt iets groters en heel anders moeten zijn. Anders zou ik niet weten waarom ik alleen in een hotel zou gaan zitten ’s avonds.”

Geld speelt voor de RTL-ster geen rol in de keuze, zo vertelt ze desgevraagd. „Mijn man en kinderen staan niet in verhouding tot veel geld. Ik wil gewoon thuis zijn.”

Chantal presenteerde in Duitsland The Voice Kids. Ook nam ze plaats in de jury van talentenjacht Superkids.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →