Dierenbescherming zoekt collectanten in gemeente Beesel

Print
Dierenbescherming zoekt collectanten in gemeente Beesel

De landelijke collecte is van 28 september tot 5 oktober. Afbeelding: familie Rennenberg

Reuver / Beesel -

De Dierenbescherming zoekt vrijwilligers voor de jaarlijkse collecte in de gemeente Beesel.

Wijkhoofd Mieke Meijering roept haar plaatsgenoten op om in de week van 29 september tot 5 oktober met de collectebus rond te gaan in de kernen Reuver, Offenbeek en Beesel. „De collecte is voor de Dierenbescherming een hele belangrijke bron van inkomsten. Het ingezamelde geld wordt besteed aan het beschermen, redden en opvangen van dieren.

De Dierenbescherming komt volgens Meijering op voor alle dieren. „Of het nu een aangereden kat of een verwaarloosde hond is, ze kunnen op onze hulp rekenen. Miljoenen dieren in de vee-industrie hebben een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming en we maken ons ook sterk om het leven van wilde dieren te beschermen. “

Collectanten kunnen zich melden via annemieke.meijering@gmail.com

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen