Bel-Arte opent winterseizoen met Klingelbuulconcert

Print
Bel-Arte opent winterseizoen met Klingelbuulconcert

De band Simons. Afbeelding: Bel-Arte

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De bands Simons en Still Looking 4 a Name spelen op het Klingelbuulconcert waarmee cultuurstichting Bel-Arte de nieuwe reeks Winterconcerten aftrapt.

Het jaarlijkse concert, waarbij met de klingelbuul wordt rondgegaan voor het innen van een vrijwillige bijdrage, vindt zondag 29 september plaats in grandcafé Maagdenberg.

Still Looking 4 a Name is een semi-akoestische band uit Venlo en maakt softrock met meerstemmige zang. Het kwartet speelt naast bewerkte covers van onder meer James Taylor en Crosby, Stills & Nash ook eigen nummers. speelt een aantal covers die naar eigen idee gearrangeerd zijn, maar vooral brengt de band eigen nummers, softrock met meerstemmige zang. Bandlid Frits Tilburgs was onlangs deelnemer aan de The Voice Senior.

Simons speelt folkrock en cajun in een heel eigen stijl. Zanger en accordeonist Pieter Simons schrijft vrijwel alle teksten, zowel in het dialect als Nederlandstalig, en ook de muziek is grotendeels van zijn hand. Onlangs verscheen een mini-cd met vier eigen nummers.

De concertmiddag begint om 15.00 uur.