Oud-leerling Gilde Opleidingen Roermond Lotte van Thiel beste optiekstudent

Print
Oud-leerling Gilde Opleidingen Roermond Lotte van Thiel beste optiekstudent

Lotte van Thiel ontving de cheque en de bloemen uit handen van NUVO-voorzitter Rob Tokkie tijdens de feestelijke uitreiking in het Optiekcentrum in Houten. Afbeelding: Emile Waagenaar

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Lotte van Thiel is de beste optiekstudent van dit jaar. Een vakjury koos haar uit vier topstudenten die eerder door Nederlandse optiekscholen waren genomineerd. Lotte volgde haar opleiding bij Gilde Opleidingen in Roermond, waar ze eerder dit jaar cum laude slaagde.

Lotte van Thiel ontving de cheque en de bloemen uit handen van NUVO-voorzitter Rob Tokkie tijdens de feestelijke uitreiking in het Optiekcentrum in Houten.

Lotte van Thiel is werkzaam bij Hoose Optiek in Malden, waar ze haar optiekcarrière in 2010 als zaterdaghulp begon. Haar werkgever is blij met haar. „En heel veel klanten blijkbaar ook, want ze vragen specifiek of ze geholpen kunnen worden door Lotte. Ze is een kampioen in het contact met de klanten.”

Ook docent Ans Steegh heeft lovende woorden. „Een topper die het ver gaat schoppen. Kritisch op zichzelf en op anderen. Lotte legt de lat hoog, wil altijd het naadje van de kous weten. Ze nam in de groep vaak het voortouw bij het uitvoeren van een praktijkopdracht. Een echte doorzetter. Niet voor niets is ze cum laude geslaagd.”

In de vakjury, samengesteld door brancheorganisatie NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven), zaten drie gerenommeerde professionals uit de optiekbranche. Aan de titel is een geldprijs van 500 euro verbonden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen