Opnieuw alternatieve kermis in Holtum

Print
Opnieuw alternatieve kermis in Holtum

Afbeelding: Marcel Claessens

Holtum -

Ook dit jaar komt er in Holtum een alternatieve kermis op de Holtummermarkt. Na de succesvolle kermisdag van afgelopen jaar hebben de initiatiefnemers besloten om zondag 6 oktober nogmaals attracties te plaatsen.

Het idee ontstond vorig jaar toen duidelijk werd dat er zich geen kermisexploitanten hadden gemeld voor de dorpskermis in Holtum. Een drietal initiatiefnemers, Igor Stel, Twan van der Kort en Marcel Claessens, besloten daarop een alternatieve kermis te organiseren. En met succes. De gratis toegankelijke kermis trok genoeg jeugd. Met medewerking van de gemeente Sittard-Geleen krijgt de activiteit daarom een vervolg. Tussen 14.00 en 19.00 uur kunnen kinderen zich amuseren op een tiental attracties, waaronder springkussens, een Bunjeetrampoline en een schietkraam.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen