Gospelkoor en Verrassende Veentocht bij De Pelen!

Print
Gospelkoor en Verrassende Veentocht bij De Pelen!

Gospelkoor Orinoco treedt op bij het Peelpodium. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel / Ospeldijk -

Het einde van het Peelpodiumseizoen bij De Pelen is in zicht. Op zondag 28 september is het voorlaatste optreden. Dan is gospelkoor Orinoco uit Someren-Eind te gast. Voor de wandelaar is er die dag de maandelijkse Verrassende Veentocht. Alle activiteiten starten bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Gospelkoor Orinoco uit Someren-Eind vierde vorig jaar het 20-jarig jubileum. En wordt muzikaal begeleid door een eigen combo. Het gospelkoor zingt om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van de Pelen. Entree is een vrijwillige bijdrage.

Voor de wandelliefhebber is er deze zondag de maandelijkse Verrassende Veentocht. De wandeling start en eindigt bij het Buitencentrum. Het verrassende van deze Peeltocht zit niet alleen in de route, maar ook in wat je tegenkomt. De Verrassende Veentocht start om 13.00 uur bij de balie van het Buitencentrum. De route is acht kilometer lang en de excursie duurt ongeveer 2,5 uur. Deelname kost € 11,- inclusief koffie/vlaai. Online reserveren kan hier.