Pastoor Schafraad houdt meditatiedag over ‘engelen’ in Mesch

Print
Pastoor Schafraad houdt meditatiedag over ‘engelen’ in Mesch

Afbeelding: Missiemuseum

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Pastoor Schafraad houdt op zaterdag 5 oktober vanaf 10.00 uur een meditatiedag voor inwoners van Mesch en Mariadorp. Thema van de dag, die gehouden wordt in het pand aan de Grijzegraaf 17 C in Mesch, is ‘engelen’.

Leidraad van de dag, die bestaat een ochtend- en middagsessie is het boekwerk Engelen als helpers. In de ochtend wordt de inhoud van het boekje besproken en tijdens de middagsessie wordt aandacht besteed aan literatuur over dit thema.

De kosten voor deelname bedragen 30 euro inclusief het boekje en een lunch in café ’t Piepke in Mesch. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan deze meditatiedag. Aanmelden kan via e-mail j.schafraad@degeestalsgids.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen