Jongen van 14 vast voor dood 71-jarige Hagenaar

Print
Jongen van 14 vast voor dood 71-jarige Hagenaar

Afbeelding: Getty Images

De politie heeft een 14-jarige jongen aangehouden in verband met het overlijden van een 71-jarige Hagenaar.

De man overleed maandag in het ziekenhuis, mogelijk als gevolg van mishandeling door een groepje jongeren van middelbareschoolleeftijd. De 14-jarige meldde zichzelf bij de politie.

Het slachtoffer overleed nadat hij eerder in zijn huis aan de Blois van Treslongstraat onwel was geworden en gereanimeerd moest worden. De echtgenote van het slachtoffer heeft agenten verteld dat haar man het slachtoffer was geworden van mishandeling toen hij op de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag langs het groepje jongeren liep. Hij is op eigen kracht naar huis gelopen, maar werd daar later onwel.

Inmiddels is sectie gedaan op het lichaam van het slachtoffer, maar de politie geeft op dit moment in verband met het onderzoek niet meer informatie over de doodsoorzaak en over wat er precies is gebeurd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen