Eijsden-Margraten start burgeronderzoek

Print
Eijsden-Margraten start burgeronderzoek

Afbeelding: Eigen foto

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De gemeente Eijsden-Margraten gaat met ingang van 27 september van start met het burgeronderzoek van Waarstaatjegemeente.nl. Verschillende inwoners ontvangen omstreeks deze datum een enquête thuis met vragen over de dienstverlening van de gemeente Eijsden-Margraten.

Met de resultaten uit deze enquête kan de gemeente de dienstverlening vergelijken met die van andere gemeenten. Inwoners die de enquête niet per post ontvangen en deze toch willen invullen kunnen dat doen via de website www.eijsden-margraten.nl/waar-staat-je-gemeente.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen