Debat Nederlandse Dans in Stadhuis in Maastricht

Print
Debat Nederlandse Dans in Stadhuis in Maastricht

Afbeelding: Annemiek Mommers

Maastricht / Itteren -

Vrijdag 4 oktober is er om 14.00 uur een debat over de staat van de Nederlandse Dans tijdens het festival de Nederlandse Dansdagen in Maastricht. Het debat is in het Stadhuis van Maastricht.

Het debat van de Nederlandse Dans wordt geleid door Annette Embrechts (de Volkskrant). Gespreksleiders zijn verder onder andere Roy Cremers (VoordeKunst), Joery Wilbers (ECI Cultuurfabriek), Bas Verberk (Raadslid Tilburg en LKCA) en Lotte Ravenhorst (BMC).

Tijdens het gebeuren gaan beleidsmakers in gesprek met elkaar over de huidige staat van de Nederlandse dans en de meest actuele kansen en knelpunten in de sector.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen