Klussen in Bikepark Hendrik in Brunssum

Print
Klussen in Bikepark Hendrik in Brunssum

De bochten worden afgewerkt. Afbeelding: Luc Lodder

Brunssum -

Op het Bikepark Hendrik is de laatste weken de laatste hand gelegd aan de padenstructuur inclusief verharding door Styles en Trommelen.

Wat nu is aangelegd is de basisstructuur. Het erg droge weer heeft echter niet meegeholpen met het ‘zetten’ van de verharding. Na wat regen moet dit beter worden. Belangrijk is dat nu de afwerking plaatsvindt. Dit ‘klussen’ is gepland op zaterdag 28 september, van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur. Vrijwilligers gaan snoeien, bochten afwerken en palen zetten voor verschillende parkoersen. Hulp is welkom. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Bikepark Hendrik. Dit ook in verband met de lunches.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen