Renée Van Es-Vranken geeft startschot tijdens MondriaanRun in Heerlen

Print
Renée Van Es-Vranken geeft startschot tijdens MondriaanRun in Heerlen

Afbeelding: Johannes Timmermans

Heerlen / Hoensbroek -

In Heerlen is op zondag 6 oktober de 36e MondriaanRun. De hardloopwedstrijd gaat over en rondom het terrein van Mondriaan in Heerlen. Renée Van Es-Vranken zal het startschot verzorgen en de warming up doen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor vier verschillende afstanden. Jongens en meisjes van vier tot twaalf jaar lopen 1000 meter. Deze wedstrijden beginnen vanaf 10.00 uur. Om 11.00 uur start de Youth4Run voor de jeugd van dertien tot en met vijftien jaar. Deelnemers vanaf zestien jaar kunnen kiezen uit de vijf kilometer. Het startschot is om 11.30 uur. En voor de 10 kilometer wordt gestart om 12.30 uur. Vertrek en finish zijn voor alle afstanden bij de hoofdingang van Mondriaan aan de John F. Kennedylaan 301 in Heerlen. Elk jaar doen ruim 550 deelnemers mee aan de MondriaanRun.

Online inschrijven kan tot en met vrijdag 4 oktober via www.mondriaanrun.nl. Het is ook mogelijk om tot een half uur vóór de wedstrijd ter plekke in te schrijven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen