FIFA 20 toernooi in kader Horst aan de Maas 800

Print
FIFA 20 toernooi in kader Horst aan de Maas 800

Afbeelding: ING Image

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

In het kader van Horst aan de Maas 800 vinden er in de diverse kernen tal van activiteiten plaats. Een daarvan is een FIFA 20 toernooi voor de jeugd in diverse voetbalkantines in de gemeente.

De voorrondes vinden plaats op 29 september (GFC ‘33 in Grubbenvorst om 10.00 uur en Wittenhorst in Horst om 15.00 uur) en 13 oktober (Sporting ST in Swolgen-Tienray en Sparta Sevenum, van 10.00 tot 13.00 uur). De beste acht spelers strijden op 13 oktober vanaf 15.00 uur in de finale in Sevenum om de titel kampioen van Horst aan de Maas. De winnaar plaatst zich tevens voor de landelijke kampioenschappen van het populaire computervoetbalspel.

Wie mee wil spelen kan zich hier inschrijven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen