Verkeershinder in Lerop vanwege vervanging waterleiding

Print
Verkeershinder in Lerop vanwege vervanging waterleiding

Afbeelding: Pim Ermers

Sint Odiliënberg / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De waterleiding in de Wiedestraat en de Leropperweg in Lerop, tussen Sint Odiliënberg en Roermond, wordt de komende maanden vervangen. Dat gebeurt gefaseerd. Verkeer kan tot medio maart hinder ondervinden van de werkzaamheden.

De waterleiding wordt in opdracht van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) vervangen door de firma APK Rasenberg. De werkzaamheden vinden plaats in de Wiedestraat en de Leropperweg tussen de huisnummer 1 en 32.

„De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio maart. Met verkeerslichten en verkeersregelaars proberen we de hinder voor het verkeer te beperken. Het vervangen van de waterleiding gebeurt in fases. De bewoners van de straten worden persoonlijk geïnformeerd zodra hun gedeelte aan de beurt is”, aldus een woordvoerder.

Wie vragen heeft over de werkzaamheden kan bellen of mailen met de klantenservice van WML via 043-3090909 of info@wml.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen