VVV-trainer Maaskant twijfelt nog over twee posities

Print
VVV-trainer Maaskant twijfelt nog over twee posities

Johnatan Opoku. Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

VVV-trainer Robert Maaskant kan zaterdagavond tegen Willem II (19.45 uur) alleen niet over de geblesseerde Johnatan Opoku beschikken.

,,Johnatan sluit maandag weer aan bij de groep”, aldus Maaskant vrijdagmiddag na de laatste training. Maaskant ziet zijn aanvoerder Danny Post terugkeren na een schorsing. Post zal waarschijnlijk samen met Lee Cattermole het verdedigende blok op het middenveld van VVV gaan vormen.

Maaskant: ,,Die kans zit er in. Ik wil verder niet veel over mijn opstelling kwijt. Op negen posities zijn we er uit. Alleen dubben we nog over de positie nummer tien en wie er aan de linkerkant op het middenveld gaat spelen.” Willem II en VVV hebben beide negen punten na zes wedstrijden, maar Maaskant vindt dat de Tilburgers niet bij de categorie ‘kleinere clubs’ hoort zoals de Venlonaren. ,,Willem II is een ploeg die gewoon stevig in de middenmoot gaat eindigen. Let maar op mijn woorden.”

Vermoedelijke opstelling: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Kum, Scheimann; Post, Cattermole, Linthorst, Van Ooijen; Wright en Yeboah.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot aflevering 8. Video: De Limburger