Twee personen gearresteerd met harddrugs en verboden wapens in auto

Print
Twee personen gearresteerd met harddrugs en verboden wapens in auto

Afbeelding: Politie

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

De politie heeft donderdag twee personen aangehouden na het aantreffen van verboden wapens en drugs.

Het duo, een 49-jarige man uit Landgraaf en een 31-jarige vrouw uit Kerkrade, reed samen in een auto in Heerlen. De vrouw zat achter het stuur toen agenten een routinecontrole wilden uitvoeren. Door verkeersdrukte verloren agenten het tweetal uit het oog. Toen ze het voertuig even later konden aanhouden, zat de man achter het stuur.

Er kwam een sterke hennepgeur uit de auto. De agenten besloot daarom het voertuig te onderzoeken. Er werd een onbekende hoeveelheid hennep, cocaïne en hasj gevonden. Ook werden een ploertendoder, vier stroomstootwapens, twee messen, een gasalarmpistool en meerdere horloges aangetroffen. De politie heeft alles in beslag genomen.

Beiden bleken niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Bovendien had de man een rijontzegging van vier jaar. Hiervoor krijgen ze een boete. Het tweetal zit vast voor verhoor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen