Muzikaal-futuristische Sneak Peek in Schouwburg De Domijnen

Print
Muzikaal-futuristische Sneak Peek in Schouwburg De Domijnen

Afbeelding: De Domijnen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout -

Schouwburg De Domijnen in Sittard en VIA ZUID – Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg organiseren dit theaterseizoen samen iets nieuws: drie Sneak Peeks voor publiek dat graag verrast wordt en het leuk vindt om beloftevol podiumtalent te ontdekken.

Voor vijf euro beleven bezoeker een inspirerende avond en steunen zij jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling. Een vast onderdeel van de Sneak Peeks is namelijk een gesprek waarin het publiek feedback mag geven over de voorstelling en de makers een inkijkje geven in de totstandkoming ervan.

De eerste Sneak Peek in Schouwburg De Domijnen in Sittard vindt plaats op dinsdag 24 september om 20.15 uur. Het wordt een muzikale avond met twee jonge makers: Reggy van Bakel en Hendrik Kegels. De een is opgeleid als klassiek slagwerker aan het Fontys Conservatorium en de ander als performer aan de Toneelacademie Maastricht. Beide creëren bijzondere totaalbelevingen op het podium.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen