Open dag bij Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo

Print
Open dag bij Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo

In de Open Boekenkast liggen de boeken die men gratis kan lenen. Afbeelding: Marlies Wessels

Elsloo / Urmond / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Op de landelijke burendag (Oranjefonds), zaterdagmiddag 28 september van 14.00 tot 17.00 uur, presenteert het Dorps Ontmoetingscentrum Elsloo gelegen aan de Burgemeester Maenenstraat 39, op haar open dag het nieuwe cursusprogramma.

Diverse aanbieders van cursussen (Volksuniversiteit Maasland, Gilde Westelijke Mijnstreek en Computer Doe en Leercentrum Beek) zijn aanwezig om cursussen te presenteren en toelichting te geven. Ook kunnen bezoekers informatie krijgen over de ontmoetingsmiddagen, thema-avonden en de wandelactiviteiten die georganiseerd worden. In de Open Boekenkast liggen de boeken die mensen gratis kunnen lenen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen