MondriaanRun op zondag 6 oktober

Print
MondriaanRun op zondag 6 oktober

Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

De 36e editie van de MondriaanRun is op zondag 6 oktober. De hardloopwedstrijd speelt zich af op en rond het Mondriaan terrein in Heerlen. Elk jaar doen ruim 550 deelnemers mee aan de wedstrijd.

Deelnemers kunnen zich voor vier afstanden inschrijven. Jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar lopen 1.000 meter. Deze wedstrijden beginnen vanaf 10.00 uur. Om 11.00 uur is de Youth4Run voor de jeugd van 13 tot en met 15 jaar. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen kiezen uit de 5 kilometer (startschot om 11.30 uur) en de 10 kilometer (startschot om 12.30 uur). Vertrek en finish zijn voor alle afstanden bij de hoofdingang van Mondriaan aan de John F. Kennedylaan 301 in Heerlen.

Iedereen die het leuk vindt om hard te lopen is uitgenodigd om zich in te schrijven. Dat kan tot en met vrijdag 4 oktober via www.mondriaanrun.nl

Het is ook mogelijk om tot een half uur vóór de wedstrijd ter plekke in te schrijven.

De MondriaanRun wordt dit jaar bijgewoond door een speciale gast: Renée Van Es-Vranken. Samen met de jonge lopers doet zij een warming-up. Zij geeft ook het startsein.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen