Verstappen: ‘We zien er heel sterk uit’

Print
Verstappen: ‘We zien er heel sterk uit’

Max Verstappen. Afbeelding: EPA

Hij zag er content uit, na de eerste trainingsdag op het stratencircuit van Singapore. Max Verstappen bleef als enige in de buurt bij Lewis Hamilton. ,,Het gevoel in de auto was meteen goed, net zoals de laatste jaren.”

‘s Middags was Max Verstappen nog de snelste man in Singapore. Toen de schemer ingevallen was en het langzaam donker werd, tekende Lewis Hamilton voor de Limburger voor de toppositie in de tweede training. Net als vorig jaar waren de twee weer een klasse apart op het Marina Bay Circuit. ,,We zien er heel sterk uit, maar ook Lewis staat er natuurlijk sterk voor”, zo liet Verstappen zichtbaar tevreden optekenen, nog bezweet van de arbeid op de baan.

,,Ik ben erg gelukkig met deze dag. Dit is geen eenvoudige baan om te rijden. Het is best wel hobbelig hier en daar. Maar het gevoel in de auto was meteen goed, net als de vorige jaren”, aldus Verstappen die hier vorig jaar tweede werd in de kwalificatie en de race, steeds achter Hamilton.

Over zijn kansen op een tweede poleposition liet Verstappen zich niet heel specifiek uit, maar het lijkt er sterk op dat hij daarvoor zaterdag vooral weer met Hamilton dient af te rekenen. ,,We zien er competitief uit. We doen zeker mee’’, zo besloot de coureur van Red Bull Racing.

F1 | Aankondiging + circuit GP SINGAPORE 2019. Video: De Limburger